Veelgestelde vragen

Kan ik mijn producten retourneren ?

Uiteraard kunt u uw bestelde product retourneren. Het product moet wel ongeopend en onbeschadigd zijn en moet binnen 14 dagen worden geretourneerd. Na ontvangst van het product, controleren wij het product.

Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen terug gestort op dezelfde rekening waarmee de bestelling geplaatst is. Gemiddeld genomen vindt dit binnen 1 week plaats.

Wij adviseren de klant om altijd te controleren of het bezorgde artikel compleet is, voordat deze gemonteerd wordt. Artikelen die al gemonteerd zijn kunnen NIET retour!

Wilt u iets retourneren? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@dekinderenauto.nl

Is het retourneren van een bestelling gratis?

Nee, het routerneren van een bestelling of een deel daarvan is voor eigen rekening.

Wanneer heb ik mijn bestelling thuis?

Wij begrijpen dat u uw product zo snel mogelijk wilt ontvangen! Als u voor 16:00 uur besteld, heeft u het product binnen 1-2 werkdagen in huis. Wij bezorgen van maandag tot vrijdag.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij proberen onze klanten blij te maken! Daarom bezorgen wij GRATIS in Nederland en België!

Hoe annuleer/wijzig ik mijn bestelling?

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, wordt deze in behandeling genomen. Wilt u toch uw bestelling annuleren of wijzigen? Stuur ons dan zo snel mogelijk een whatsapp bericht op 0616177137.

Ik heb een product ontvangen maar het lukt mij niet om het product te monteren?

Geen zorgen! Wij zijn er om u te helpen bij technische vragen. Voor technische vragen kunt u het beste een e-mail sturen naar info@dekinderenauto.nl.

Wat als er een onderdeel ontbreekt?

Wanneer er een onderdeel mist, kunt u direct contact met ons opnemen. U kunt  mailen naar info@dekinderenauto.nl. Wij gaan er voor zorgen dat het onderdeel u kant op komt.

Kan ik het product ophalen?

Helaas doen wij alleen aan verzenden. Er is geen mogelijkheid om de producten af te halen.

Moet het voertuig nog in elkaar gezet worden?

Ja, het voertuig moet na aankomst nog in elkaar gezet worden. Onze voertuigen zijn voor 70-80 procent voor gemonteerd.

Bij elk voertuig die u bij ons koopt zit een handleiding bij. Als de handleiding gevolgd wordt, kan het eenvoudig in elkaar gezet worden. Mocht het alsnog niet lukken, dan kunt u ons mailen naar info@dekinderenauto.nl

Leveren jullie ook onderdelen?

Ja, wij leveren ook onderdelen. Denk aan accu, stuurwiel, sleutels, schakelaars, banden, wielen, muziekmodules, hoofdbesturingskast, schakelkast etc. Mocht het onderdeel niet in de webwinkel te vinden zijn, kunt u ons een email sturen naar info@dekinderenauto.nl

Wij helpen u graag verder!

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.