Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van de webshop

Algemene voorwaarden

Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen van de website dekinderenauto.nl. Zij behouden zich het recht om deze algemene verkoopvoorwaarden op elke moment aan te passen of te wijzigen. In geval van wijziging, de bestelde producten van die dag vallen onder de laatste voorwaarden.

 1. Ons aanbod
  2. Bestellingen, order validatie en digitale handtekening
  3. Prijzen en promoties
  4. Betaling, standaard betaling, veiligheid en terugbetaling
  5. Bepaling voor eigendomsrechten
  6. Levering
  7. Garantie
  8. Technische hulp
  9. Beperking van aansprakelijkheid
  10. Gegevensbescherming
  11. Afbeeldingen
  12. Fabrieksproductie
  13. Retourneren artikelen
 1. ONS AANBOD
  1.1 Alle prijzen van producten, diensten en leveringsmethodes zijn uitgedrukt in Euro’s.

1.2 De producten die wij verkopen, worden met de grootste zorg en nauwkeurigheid beschreven en gepresenteerd. Als er toch fouten worden ontdekt neem dan contact met ons op, zodat wij het netjes kunnen aanpassen.

1.3 Productafbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie en kunnen afwijken van het werkelijke product.

 1. BESTELLINGEN, ORDER VALIDATIE EN DIGITALE HANDTEKENING
  2.1 Elke orderbevestiging vormt een onherroepelijke aanvaarding die niet betwist kan worden behalve binnen de limieten voorzien in deze algemene verkoopvoorwaarden.

2.2 Elke orderbevestiging leidt automatisch tot acceptatie van de algemene verkoopvoorwaarden, dit is een digitale handtekening. Deze digitale handtekening heeft waarde tussen de partijen op dezelfde manier als een handgeschreven handtekening.

2.3 U kunt een bestelling plaatsen door uzelf te identificeren of als gast.

2.4 Een bevestigingsmail zal kort na het maken van uw aankoop naar u worden verzonden. We hebben echter het recht om het contract te beëindigen als de producten niet beschikbaar zijn, de verkeerde prijs hebben of het aankoopbedrag is niet ontvangen.

 1. PRIJZEN EN PROMOTIES
  3.1 Onze prijzen zijn genoteerd in euro’s en houden rekening met de huidige Nederlandse BTW.

3.2 De prijzen van de producten en diensten (exclusief verzendkosten) zijn die, die staan vermeld op de bijbehorende productpagina die u op de website kunt vinden.

3.3  dekinderenauto.nl behoudt zich het recht voor om de prijzen van haar producten en diensten op elk moment te kunnen wijzigen in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving. De producten of diensten die u bestelt, worden gefactureerd op basis van de prijs die op de website van kracht is op het moment van validatie van uw bestelling.

3.4 De geldigheidsperiode van promoties is aangegeven op de op verschillende plaatsen op de website.

3.5 dekinderenauto.nl maakt de product reservering. Wanneer een product op pre-order staat, wordt dit ook vermeld op de desbetreffende productpagina. Er zal contact met u opgenomen worden door de klantenservice. Het bestelproces voor een pre-order is hetzelfde als voor een bestelling met een product op voorraad.

 1. BETALING, STANDAARD VAN BETALING, VEILIGHEID EN TERUGBETALING
  4.1 De betaling van goederen en verzendingen kan worden voltooid met behulp van diverse betaalmethoden zoals aangegeven op de website van de leverancier op het moment dat u uw bestelling plaatst. Het contract om contact onmiddellijk te beëindigen. De betaling moet een fundamentele voorwaarde zijn van deze overeenkomst, overtreding of het aantal volgers dat de houder toestaat om het contract onmiddellijk te beëindigen.

4.2 DeKinderenAuto behoudt zich het recht voor om een levering te weigeren of een bestelling te honoreren van een consument die een eerdere bestelling niet volledig of gedeeltelijk heeft betaald of met wie een betalingsgeschil gaande is.

4.3 We gebruiken Multisafepay als betaalmode. De gegevens van uw creditcard worden gecodeerd met een SSL (Secure Socket Layer) en worden nooit ongecodeerd over het netwerk verzonden. We hebben geen toegang tot deze coördinaten.

4.4 Alle terugbetalingen worden rechtstreeks gedaan op de transactie die is uitgevoerd, tenzij anders vermeld. Een teruggave duurt enkele werkdagen voordat u het kunt ontvangen, dit is afhankelijk van diverse factoren.

 1. BEPALING VOOR EIGENDOMSRECHTEN
  De producten blijven eigendom van dekinderenauto.nl tot u de producten heeft ontvangen. Dan worden de producten uw eigendom met bijbehorende risico’s.
 2. LEVERING
  6.1 Bestellingen die geplaats worden voor 15:30 worden diezelfde werkdag nog verwerkt en verstuurd (tijdens drukke periodes kan het 48 uur voordat een bestelling volledig wordt verwerkt). Let op in weekenden en feestdagen wijken deze tijden af.

6.2 U ontvangt een e-mail van dekinderenauto.nl met uw traceernummer. In het geval van een geschil als gevolg van een vertraging in de bezorging of een onjuiste adres, beperken wij ons tot het verstrekken van uw ordernummer.

6.3 Indien het product niet bij u thuis afgeleverd kan worden, zal de leverancier zo snel mogelijk contact met u opnemen.

6.4 We bieden u 1 bezorgmethode aan:

6.4.1 Vandaag besteld en de volgende werkdag in huis: €6,95

 1. TECHINSCHE HULP
  8.1 Wij accepteren alle producten die afkomstig zijn van dekinderenauto.nl om te repareren.

8.2 Als u een klant bent van dekinderenauto.nl en het product valt nog in de garantietermijn, stuur dan een e-mail naar de klantenservice met daarin:

8.2.1 Een foto van het beschadigde onderdeel of beschadigde onderdelen, eventueel met video beelden van het probleem.

8.2.2 Geef uw bestelnummer en naam door.

8.3 Onze technische diens is elke woensdag geopend, de producten worden in dezelfde volgorde van aankomst verwerkt.

 1. BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID
  9.1 Als u een consument bent, de leverancier is niet aansprakelijk voor enig verlies of schade in omstandigheden waarin;

9.1.1 Er is geen sprake van schending van een wettelijke verplichting jegens u door de leveranciers en zijn werknemers.

9.1.2 Een dergelijk verlies of schade als gevolg van schending door u van een eerder welke voorwaarde van dit contract.

9.1.3 Enige toename van verlies of schade als gevolg van schending door u van eender welke voorwaarde van dit contract.

9.2 Niets in deze voorwaarden sluit of beperkt de aansprakelijkheid van de leverancier voor overlijden of persoonlijk letsel veroorzaakt door de nalatigheid van de leverancier of frauduleuze verkeerde voorstelling van zaken.

9.3 Als u een zakelijke kant bent, zal de leverancier niet aansprakelijk zijn jegens voor enige indirecte of gevolgschade (hetzij voor verlies van winst, verlies van zaken, uitputting van goodwill of anders) kosten, uitgaven of andere claims voor gevolgcompensatie wat dan ook (door welke oorzaak kan ontstaan) die voortvloeien uit of verband houden met deze overeenkomst.

9.4 De voertuigen kunnen enkele krassen en imperfecties bevatten wegens de import vanuit het buitenland. De mallen en kleur van de voertuigen kunnen soms wat vervormd zijn en zijn hierdoor geen aansprakelijk punt voor ons om te crediteren.

 1. GEGEVENSBESCHERMING
  De leverancier zal alle redelijke voorzorgsmaatregelen nemen om de details van uw bestelling en betaling veilig te houden, tenzij de leverancier nalatig is, dan zal de leverancier niet aansprakelijk zijn voor ongeoorloofde toegang tot de door u verstrekte informatie.
 2. AFBEELDINGEN
  Productafbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie en kunnen afwijken van het werkelijke product.
 3. FABRIEKSPRODUCTIE
  De gefabriceerde oorsprong van een product kan verschillen in afzonderlijke delen. Dit heeft geen invloed op de bruikbaarheid van het product zelf.
 1. Retourneren artikelen:

13.1 De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor de consument. Wat zijn de voorwaarden voor het recht van retour:

13.2 Het product moet ongeopend geretourneerd worden binnen 14 dagen na aankoop, verzegeling en verpakking mogen niet beschadigd c.q. verbroken zijn.

13.3 Het product mag niet gebruikt en nog als nieuw verkoopbaar zijn. Indien u dus het product monteerd, accepteerd u het product en geldt er geen recht van retour meer, u dienst dus voor montage alles goed na te kijken.

13.4 Het recht van retour geldt niet voor aankopen die speciaal, op bestelling, zijn gemaakt en dus ook bij maatwerk of op bestelling afgemonteerd.

13.5 Het recht van retour geldt niet voor een dienst waarmee de verkoper met instemming van de consument is begonnen voordat de afkoelingsperiode is verstreken.

13.6 Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen worden geretourneerd na terugontvangst van het product.

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bekijken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.